Чому ріелтори України потребують стратегічного плану?

19 квітня 2019 року у м. Вінниця за методою та з використанням досвіду Фундації імені князів-благодійників Острозьких  відбувся тренінг зі стратегічного планування для  35 лідерів 15 регіональних відділень Спілки фахівців нерухомого майна України  (СФНМУ) , який провів Руслан Краплич. Після цього відбулося засідання Вищої Ради спілки, в ході якого були затверджені Місія, Візія та стратегічні дії Спілки на наступні 5 років.

Ринок нерухомості в Україні не може перебувати у стагнації. Інвестиційний клімат має покращитися і запорукою цьому є також  організована робота  фахівців ринку нерухомості, які мають діяти злагоджено та впливати на уряд, від дій якого залежатиме продуктивність економіки.

Під час своєї роботи регіональні та національні лідери СФНМУ ухвалили готовність виробити стандарти якості роботи ріелторів. І для цього посилять просвітницьку діяльність серед внутрішніх операторів на ринку України. А також інтегруватимуться у професійні бізнес-асоціації Європейського Союзу.

Невдовзі під супроводом консультанта з розвитку Руслана Краплича за підтримки Фундації Острозьких буде здійснення входження до мережі бізнес-асоціацій Національна платформа МСБ (малого та середнього бізнесу). А також організований наступні тренінги з фандрейзингу та грантового проектування.

Про своєчасну потребу та враження учасників проведеного навчання свідчать численні відгуки учасників у соціальних мережах і на сайті СФНМУ.

Наталія Мицута та Наталія Сухонос:

МИ ФОРМУЄМО ЕЛІТУ РІЕЛТОРСЬКОЇ СПІЛНОТИ УКРАЇНИ!

📌19-20 квітня у м. ВІнниця відбулося засідання Вищої ради Спілки Фахівців з нерухомого майна України.

🌡Два дні клопіткої та напруженої праці.

Головною метою цього засідання було розроблене
❗️Стратегічне планування і вектор розвитку СФНУ

☑️Синергія досвідченого і молодого покоління ріелторів;

☑️ Формування культури споживача та надання ріелторської послуги;

☑️ Підвищення іміджу та цінності професії ріелтор серед населення;

☑️ Партнерство та взаємодія між учасниками ринку нерухомості та членами СФНУ зокрема;

☑️ Підвищення кваліфікації учасників ринку нерухомості;

☑️Безпека для споживача за рахунок регуляції якості надання ріелторської послуги.

Ми будуємо цивілізований ринок нерухомості України!
Приєднуйтеся до нашої команди.
Ви достойні бути серед Еліти ріелторської спільноти України!
Сила – в Єдності!

Вікторія Теліцька та Леся Кізицька:

19-20 апреля 2019 года в Виннице Союз специалистов по недвижимости Украины провёл стратегическую сессию и Высший совет. Надо ли говорить о том что для прогрессивной и быстро развивающейся организации – это важное событие, которое определило не только сегодняшний стратегический профиль, а и стратегическую концепцию Союза на ближайшие 3 года. Почти 10-часовая командная работа во главе с Президентом ССНУ Виктор Несин и под руководством Руслана Краплыча – одного из ведущих экспертов по развитию общественных организаций, фандрейзинга и корпоративной социальной ответственности, позволила ответить на ключевые вопросы в деле развития Союза, наметить цели, описать конкретную дорожную карту и сроки. Ценности и мотивирующая стратегия Союза позволят уже в самое ближайшее время привлечь в наши ряды ещё больше профессионалов для совместных усилий в построении цивилизованного рынка недвижимости Украины! Aviso ценит честность и профессионализм! Сила – в единстве!