Як готувати проєкти в режимі реального часу?

З 21 квітня до 07 травня 2020 року, за методою Академії фандрейзингу Фундації імені князів-благодійників Острозьки,х Руслан Краплич провів дистанційний курс «100% успішний проєкт»  в рамках проекту «Акселератор важливих ідей» ГО «Смарт Поінт Ужгород», який виконується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Тетяна Смріга (керівник проекту «Акселератор важливих ідей») :

«Ми настільки звикли до навчання, що вже не уявляємо свої будні без мозкового штурму та відео зустрічей.

Дякуємо нашим чудовим тренерам за якісне навчання, підтримку, консультації та зворотній зв’язок 24/7! Дякуємо за досвід та можливості, які відкрились учасникам тренінгів після навчання!

Дякуємо всім учасникам, які відвідували онлайн зустрічі, ставили питання, наполегливо виконували домашні завдання та ставали на крок ближче до реалізації своїх ідей! Ми вами пишаємося

Невдовзі  розпочнеться прийом заявок на  конкурс, за результатами якого 5 соціально важливих проєктів отримають по 25000грн для їх реалізації.

Крім цінних знань, досвіду, нових знайомств, партнерів і сертифікатів всі учасники (які старанно працювали, пройшли всі уроки та підготують проект) отримають бонус від Академія Фандрейзингу  Фундації імені князів-благодійників Острозьких. А саме:

Безкоштовний доступ до курсу з комунікації та роботи з соціальними мережами

який включає дистанційні відео-семінари:

1. Як організувати комунікацію організаціям соціальних сервісів?

2. Як провести адвокаційну та фандрейзингову кампанію у громаді?

3. Алгоритм самостійного просування громадських проектів у соцмережах.

 Всі учасники, які отримали запрошення на навчання матимуть доступ до навчальної платформи та отримають консультації від Руслана Краплича до 17 травня.

Надалі Академія Фандрейзингу, Руслан Краплич та Фундація імені князів-благодійників Острозьких надаватимуть додаткові консультації та супровід учасникам проекту.