На які проекти Полтави залучає ресурси «Зміст»?

09 травня 2019 року Руслан Краплич за методою та з використанням досвіду Фундації імені князів-благодійників Острозьких провів тренінг з фандрейзингу на робочому місці для працівників та волонтерів ГО та редакції інформаційно-аналітичнго ресурсу «ЗМІСТ» м. Полтави.

В ході роботи учасники оволоділи 7 правилами фандрейзингу, 5 мотивами благодійництва, якими керуються наші фінансові партнери, 30 інструментами фандрейзингу, які будуть використовувати для залучення ресурсів від громади для продовження роботи у Полтаві Української Академії Лідерства та інших проектів, які розміщені на краутфандингових майданчиках «Змісту».

Кожна особа може зробити свій внесок на обраний проект через  сайт «ЗМІСТ» та\або завітати до книгарні-кавярні «Зміст» у Полтаві, попити кави чи придбати книгу частину вартості яких також жертвується на обраний вами проект.

Нагадуємо, що зараз на платформі Зміст триває збір коштів на п’ять проектів:

🏡відновлення будинку-музею патріарха Мстислава ;

🧠фестиваль думок «Полтава – місто можливостей» ;

🏈нова форма для команди з американського футболу «Полтавські пантери» ;

💻модернізація сайту ЗМІСТ ;

📚мережа станцій книгообміну .

Обирайте проект, підтримуйте його та слідкуйте за втіленням ініціативи на нашому сайті та на сторінках у соцмережах. Добрих справ ніколи не буває забагато!

Зі свого боку Руслан Краплич та Фундація Острозьких продовжать консультування з питань фандрейзингу, щоб сприяти розвитку організації та залучати ресурси для розвитку громад,  міст і регіонів.