30 000 000 виділив Кривий Ріг на проєкти Громадського бюджету

31 липня -01 серпня 2020 року, у м. Кривий Ріг, за методою Фундації імені князів-благодійників Острозьких Руслан Краплич провів 2 тренінги для представників соціальних та молодіжних установ й організацій з організації створення, управління виконанням та звітування інноваційних проєктів в рамках Громадського бюджету запровадженого міською Радою Кривого Рогу.

Вже четвертий рік поспіль, з моменту старту Громадського бюджету (Бюджету участі) Руслан Краплич та Фундація Острозьких проводять навчання для експертів ( з аналізу проєктів) і аплікантів, якими є групи громадських активістів, громадські, благодійні й соціально орієнтовані організації.

Подані до 04 вересня 2020 року проекти будуть підтримані з початку 2021 року. Пул фінансування передбачає 30 000 000 грн. Від так,  міська рада визнає вагомість реалізації соціальних проектів зусиллями громади. Немало важливо, що рішення про підтримку проєктів ухвалюють громадяни міста Кривого Рогу шляхом відкритого голосування за кожен з проєктів Громадського бюджету. 

Олександр Богун – учасник тренінгу, молодіжний активіст: «Тренінг був наповнений емоціями, драйвом та мотивацією! Це була неймовірна атмосфера проактивізму та синергії, яка дуже надихала до дій! Це все завдяки неймовірним організаторам та тренеру, які своїми зусиллями об‘єднали молодь і зробили чудовий захід! Особливо вдячний тренеру за допомогу у формуванні дуже крутої мети проекту та великій віддачі)

Також був дуже щасливий відчути рушійну силу ідей, мрій та запалу активної молоді! Крутезні учасники, нові знайомства та відчуття єдності у прагненні покращення майбутнього нашого рідного Кривого Рогу!»