Якого фандрейзингу потребує мережа DOCU\CLUB – за реформи?

27 вересня 2020 року Руслан Краплич, за методою та з використанням досвіду Фундації імені князів-благодійників Острозьких, провів 5 майстеркласів з фандрейзингу для понад 100  модераторів мережі DOCU\CLUB з усіх регіонів України, які просувають правозахисні рішення в процесі просування реформ в рамках Осінньої школи за проєктом підтриманим СІDА, Європейським Союзом та NED.

Учасники ознайомилися з головними правилами та 25 інструментами фандрейзингу, які є найефективнішими для здійснення правозахисної діяльності, адвокації та громадських програм з впровадження реформ в Україні.

Найбільш корисними для учасників були практичні приклади ефективного й ефектного залучення фінансування. В якості ілюстрації дієвості фандрейзингових підходів учасники  власною участю переконалися у тому, що пожертви в 1 грн, людям найлегше надати в знак підтримки правозахисної й адвокаційної діяльності.

Таким чином, Фундації Острозьких було передано 127 грн пожертв, зібраних впродовж 3-хвилинного експерименту.

Окрім цього,

Зі свого боку, Фундація Острозьких надаватиме додаткові консультації учасникам мережі DOCU\CLUB з усіх регіонів України з фандрейзингу за допомогою фейсбук сторінок Академії фандрейзингу Руслана Краплича та Фундації імені князів-благодійників Острозьких.