Програма підтримки безпілотної авіації (рівненських виробників БпЛА «Крила»)

Підтримати
Найменування одержувача: БО ФУНДАЦІЯ ІМЕНІ КНЯЗІВ-БЛАГОДІЙНИКІВ ОСТРОЗЬКИХ
Код одержувача: 22583870
Назва банку: АТ КБ «ПриватБанк»
Рахунок одержувача у форматі IBAN: UA453052990000026008010704915

Мало хто з нас вірив, що може початися повномасштабна війна… Що тривоги, ракетні обстріли, зруйновані людські життя, домівки стануть страшними реаліями нашого життя… Сьогодні під звуки сирен ми працюємо кожен на своєму фронті і як можемо підтримуємо тих, хто став на захист мирного неба над Україною. Ми згуртувалися, допомагаємо та йдемо до перемоги, перемоги – ціною життя сотень-тисяч українських захисників і цивільних, які стали мішенню нездорових амбіцій “російських визволителів”… Адже Батьківщину можна захищати по-різному. Героєм на своєму фронті може бути кожен із нас. Хтось – захищає мирне небо зі зброєю в руках на фронті, інші – служать у ТРО, хто має можливість – надає кошти на зміцнення нашої армії.

Та ми розуміємо, що маємо зробити більше і допомогти нашим Збройним Силам відбити безжальні атаки ворога. Зараз українці донатять на БпЛА, які допомагають нашим воїнам знищувати ворожі цілі та наближати таку очікувану нами всіма Перемогу.

Так, Фундація імені князів-благодійників Острозьких не залишається осторонь і запроваджує благодійну програму Підтримки безпілотної авіації, зокрема, виготовлення дронів-камікадзе, дронів-ретрансляторів, дронів-розвідувальників та інших літалючих апаратів, які допоможуть нашим захисникам мирного неба знищувати ворожі людські та технічні ресурси. Це відбувається для того, аби підвищити рівень обороноздатності та бойової оснащеності наших воїнів, кращого захисту повітряного простору над містами України, більшого знищення ворожих цілей і деморалізації ворога.

Нині переважна більшість БпЛА, які використовують наші оборонці, придбані за кордоном, зокрема, в Китаї. Хоча варто розуміти, що позиція Китаю неоднозначна в цій війні. Тому розробка і масове виготовлення дешевих БпЛА місцевими виробниками є одним із пріоритетних завдань для підвищення обороноздатності нашої країни. Саме тому небайдужі українці, аби наблизити спільну Перемогу, розпочали розробку власних дронів, які можуть виконувати завдання різної складності. Прототипи моделей вже пройшли успішні випробування у зоні бойових дій. Та для того, щоб запустити серійне виробництво українських «крилатих» дронів, необхідна підтримка кожного з нас. Долучитися до створення безпілотника та зробити свій внесок у перемогу можуть усі небайдужі. Відтак, ми оголошуємо мега-збір та закликаємо не залишатися осторонь і допомагати матеріально, технічно, власними ресурсами та можливостями наблизити момент повної ліквідації ворога.

МЕТА БЛАГОДІЙНОЇ ПРОГРАМИ

Мета благодійної програми – залучити громадян, трудові колективи, підприємців, ЗМІ, органи місцевого самоврядування та державної влади до підтримки власного, українського виробництва таких потрібних нині для Перемоги БпЛА.

ЩО ВЖЕ ЗВЕРШЕНО

1. Створено Піклувальну Раду благодійної програми Підтримки безпілотної авіації у складі 10-15 авторитетних і впливових громадян, які здійснюватимуть стратегічне врядування програми, розвиватимуть зв’язки з громадськістю та сприятимуть залученню ресурсів.

2. Сформовано волонтерську групу з 10-15 активних і відповідальних громадян, які розповсюдять інформацію щодо необхідності підтримки програми серед різних верств населення. А також встановлять у публічних місцях і торгівельних закладах не менше 100 скриньок для інформування та збору пожертв від громадян.

3.  Здійснено презентації програми та збір пожертв не менше ніж у 50 трудових колективах підприємств, установ, організацій.

4. Підготовано, подано на розгляд донорів і програм міжнародної технічної допомоги для України, виконано і здійснено звітування не менше 3-5 проектів, спрямованих на розвиток безпілотної авіації.

5. Здійснено широке інформування громадян, фінансових і технічних партнерів про дії та результати благодійної програми Підтримки безпілотної авіації.

10 способів як ви можете підтримати створення БпЛА «Крила»

  1. Стати волонтером (добровільним помічником) Фундації імені князів-благодійників Острозьких для участі у вуличній кампанії збору пожертв та кампанії від дверей до дверей.
  2. Внести пожертву у розмірі від 60 000 грн і увійти до складу Піклувальної Ради благодійної програми Підтримки створення БпЛА «Крила». Або від 120 000 грн на рік і увійти до Піклувальної Ради Фундації князів-благодійників Острозьких.
  3. Здійснювати публікації про благодійну програму у соціальних медіа, групах, мережах і ЗМІ.
  4. Передати наявні у Вас матеріальні та технічні ресурси для виготовлення БпЛА.
  5. Спрямувати свої знання і досвід у фізиці, хімії, механіці, комп’ютерних науках, авіамоделюванні тощо для вдосконалення БпЛА, які виготовляються.
  6. Прийти до однієї із лабораторій та власноруч допомогти зі створенням БпЛА.
  7. Надати послуги (тиражування листів, плакатів, флаєрів) для розповсюдження інформацію про благодійну програму підтримки безпілотної авіації і рівненських виробників БпЛА «Крила».
  8. За наявності навичок вільного писання англійською, німецькою, французькою, польською, іспанською чи іншими мовами мовами, долучитися до проектної команди програми.
  9. Зробити пожертви у скарбнички благодійної програми в магазинах і кав’ярнях, під час вуличних кампаній та в місцях розміщення скарбничок Фундації Острозьких (магазини, кав’ярні, банківські установи).
  10. Ініціювати проведення презентації благодійної програми Підтримки безпілотної авіації у Вашому трудовому колективі.

Переказати пожертву 

Найменування одержувача: БО ФУНДАЦІЯ ІМЕНІ КНЯЗІВ-БЛАГОДІЙНИКІВ ОСТРОЗЬКИХ

Код одержувача: 22583870

Назва банку: АТ КБ «ПриватБанк»

Рахунок одержувача у форматі IBAN: UA453052990000026008010704915

Маєте власну ідею, як підтримати серійне виробництво БпЛА?

Напишіть нам на pbofrv@gmail.com.

Процес реалізації програми підтримки безпілотної авіації

Вилучення пожертв зі скарбничок здійснюватиметься комісією у складі не менше 2-х осіб, про що складається Акт, примірник якого залишається в установі, де перебуває скринька. Готівкові кошти спрямовуються на банківський рахунок, з якого здійснюються усі платежі за програмою.

Кожна особа, що здійснила пожертву у розмірі від 4000 грн, отримає повідомлення про те, на що саме і в якому розмірі було надано Вашу допомогу.

Кожен донор отримає інформаційний та фінансовий звіти про виконання підтриманого проекту.

Гуманітарна і технічна допомога розподілятиметься за спеціальними відомостями й Актами передачі, що стають звітом надавачеві.

Звіт (інформаційно-аналітичний і фінансовий) про залучену та надану рівненським виробникам БпЛА «Крила» допомогу, буде опублікований на сайті Фундації імені князів-благодійників Острозьких та соціальних мережах. Перед публікацією Звіти розглядає та схвалює Піклувальна Рада програми.

*Детальніше система організації, здійснення та звітування описана у Посібнику Фундації імені князів-благодійників Острозьких «Благодійні кампанії». В. Пражмовський, Р.Краплич, Рівне, 2011 р, 121 с.

Контакти

0503392518 (Вайбер, Телеграм, Ватсап)

Електронна адреса для листування: pbofrv@gmail.com

Дякуємо Вам!

Підтримати

Найменування одержувача: БО ФУНДАЦІЯ ІМЕНІ КНЯЗІВ-БЛАГОДІЙНИКІВ ОСТРОЗЬКИХ

Код одержувача: 22583870

Назва банку: АТ КБ «ПриватБанк»

Рахунок одержувача у форматі IBAN: UA453052990000026008010704915